Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Kaçış için kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak enliliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür yapılarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde duvar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın anında bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması yürekin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye akort ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına Yangın Çıkış Kapısı getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler Yangın Merdiveni Kapısı kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle Yangın Çıkış Kapısı yangın veya herhangi bir ivedili hesap çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

Report this wiki page